Video Gokkasten

Video gokkast spellen zijn moderne gokkasten die gebruik maken van grafische computer weergaven om de activiteit van een mechanische gokkast machine na te bootsen. Alle online gokkasten zijn eigenlijk een soort video gokkasten, zelfs de gokkasten die de originele gokkast machines met ronddraaiende rollen nadoet.

Tegenwoordig zijn er video gokkast spellen in allerlei soorten en maten en combinaties. Sommigen maken nog steeds gebruik van 3 rollen en een enkele betaallijn terwijl anderen gebruik maken van grote aantallen rollen en meerdere betaallijnen. Ze zijn er in een verscheidenheid aan thema's die iedere soort speler kunnen aantrekken. Hieronder is een tabel met de beste video gokkast spellen die online beschikbaar zijn:

# Gokkasten Naam Rollen Lijnen Software Jackpot Wild Free spin Speel Nu! beoordeling
1 Alice's Wonderland 5 20 Progressief Speel Nu!
2 KONG: The 8th wonder of the world 5 20 15,000 Speel Nu!
3 Elektra - Playtech 5 20 Progressief Speel Nu!
4 Top Trumps Football Legends 5 15 500,000 Speel Nu!
5 The Incredible Hulk 5 25 Progressief Speel Nu!
6 Bejeweled 5 10 200,000 Speel Nu!
7 Gladiator - Playtech 5 25 1,250,000 Speel Nu!
8 Mega Moolah Progressive 5 25 Progressief Speel Nu!
9 Tomb Raider - Secret of the Sword 5 30 7,500 Speel Nu!
10 The Lord of the Rings 5 243 Progressief Speel Nu!

Het spelen van gokkast spellen is een leuke activiteit waar ieder volwassen persoon aan mee kan doen. Video gokkasten werken op de basis principes van gok machines, maar bieden meestal extra spannende spel functies die de opwinding verhogen en meer mogelijkheden bieden om te winnen.

De meest voorkomende soorten video gokkasten zijn 3-rollen, 5-rollen en 7-rollen gokkasten en ze kunnen worden gepresenteerd in spellen met een groot aantal winlijnen. De meest voorkomende spellen hebben 9 tot 30 betaallijnen maar het is niet ongewoon om spellen te vinden die 50 betaallijnen of zelfs 100 betaallijnen bieden.

Het mooiste van video gokkasten is dat ze de speler diverse speelmogelijkheden bieden. Het beste aspect van multi-lijn video gokkasten is dat je niet alle betaallijnen hoeft te spelen. Je kunt ervoor kiezen om een kleiner aantal betaallijnen te spelen voor een verkleinde inzet.

Daarnaast bieden online video gokkast spellen leuke spel weergaven zoals wilde symbolen die andere symbolen kunnen vervangen om je te helpen winnende lijnen te creeeren. Ook hebben ze scatter symbolen die gratis draaien activeren en je meer kans geven om te winnen.

Vaak bieden video gokkast spellen ook een bonus spel dat geactiveerd wordt door een specifieke combinatie van symbolen. Het bonus spel vereist geen extra inzet, maar kan zorgen voor meer winst. In vele video gokkasten bieden bonus spellen of gratis draaien ook een verdubbelaar die je winst zal vermeerderen en soms je winst met 10x verdubbelen.

Een ander zeer aantrekkelijk aspect van video gokkasten is dat een aanzienlijk deel van hen in feite progressieve jackpot video gokkasten zijn die enorme jackpots bieden die voortdurend groeien en iedere speler kan ze winnen. Sommige jackpots bereiken verbazingwekkende bedragen in de miljoenen dollars of Euro's.

Er is geen spel ter wereld dat makkelijker te spelen is dan online video gokkast spellen. Zelfs spelers die nooit eerder hebben geprobeerd te spelen kunnen het spel binnen een paar minuten onder de knie krijgen. Iedere speler, ervaren of een beginner, heeft dezelfde kans op het winnen van geld bij het spelen van gokkasten als alle andere spelers en dat is nu juist wat video gokkasten zo populair maakt over de hele wereld.