Wolverine

De X-men zijn waarschijnlijk de meest populaire Marvel Comics en Wolverine is waarschijnlijk de populairste van alle X-men en om deze reden heeft het zijn eigen 5-rollen en 25 betaallijnen video gokkast gekregen met drie progressieve jackpots.

Wolverine

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen25
Min. inzet0.01
Max. inzet125
SoftwareCryptologic
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel het Wolverine video gokkast spel met 5 rollen 25 betaallijnen om je aan te kunnen sluiten bij het stoere personage dat in de films gespeeld wordt door A-lijst acteur Hugh Jackman. Als je begint met spelen, ben je uitgerust met de meest noodzakelijke gereedschappen van Wolverin, waaronder ook de coolste outfit in de gehele Marvel verzameling en een paar klauwen die door staal kunnen snijden.

Als je het graag veilig wilt spelen totdat je het spel volledig onder de knie hebt, dan heb je geluk. Inzetten beginnen bij slechts een cent per betaallijn, maar er zijn ook geweldige mogelijkheden voor high rollers. Het Wolverine wilde symbool gedraagt zich als vervanger en vervangt alle andere symbolen, behalve het scatter symbool. Dit kan spelers een jackpot van $15.000 opleveren. Het Sabretooth scatter symbool kan de speler een verdubbelaar tot 100x opleveren als er vijf achter elkaar worden geraakt.

Door het tegelijkertijd raken van drie Sabretooth scatter symbolen waar dan ook op de rollen, ga je het Wolverine versus Sabretooth bonus spel binnen. Hier moet je Sabretooth overwinnen. Dit bonus spel lijkt erg op vecht spellen op de spelcomputer en is een echte traktatie voor iedereen die tijdens zijn jeugd deze spellen speelde. Maar dit is nog niet alles. Het beste is nog wel dat je altijd kans maakt op het winnen van één van de drie progressieve Marvel Jackpots die willekeurig worden uitgedeeld tijdens het spel.