Vampires Feast

Welkom kleine mensen in de mysterieuze wereld van Count Dracula waar de horror je opwacht in Vampires Feast 5-rollen en 20 betaallijnen 3D video slot dat je zal bespoken met behulp van vleermuizen die van je scherm afvliegen en direct op je afkomen en vampieren die langzaam op je af sluipen en zich direct op je nek werpen.

Vampires Feast

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen20
Min. inzet0.1
Max. inzet400
SoftwareSkillOnNet
Jackpot100,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Vampires Feast video gokkast spel met 5 rollen en 20 betaallijnen voor een reisje naar Dracula´s kasteel in de diepte van het Roemeense bos. De adembenemende grafische 3D beelden en de angstaanjagende soundtrack dragen allemaal bij aan het gevoel bekeken te worden als je op de loer ligt in de donkere en stille hallen van Dracula´s kasteel.

De munt waarde in dit spel varieert van €0.01 tot €10. Het wilde Vleermuizen symbool vervangt alle andere symbolen om zodoende winnende combinaties compleet te maken. Drie of meer Wolf scatter symbolen waar dan ook op de rollen, bezorgen de speler tot 20 free spins. De top jackpot die aangeboden wordt is een verbluffende €100.000.

Drie of meer Pistool symbolen nemen de speler mee naar de Shoot the Bat bonus game. De speler krijgt 20 seconden en 5 schoten om zoveel mogelijk vleermuizen te schieten. Drie of meer Bonus Pistol symbolem op ingeschakelde betaallijnen, activeren het Save the Girl bonus spel. In dit bonus spel moet de speler het meisje van de vampieren redden door de vampiers in de kooi te vangen. Je kunt toegang krijgen tot het derde bonus spel door zes Graf symbolen te krijgen. In het Grave Digging bonus spel kiest de speler een graf dat een bonus prijs zal weergeven.