Tiki Wonders

Als het echte leven een sleur wordt en te werelds, dan zal je misschien dagdromen over aanspoelen op een tropisch eiland met een lekkere cocktail in je hand terwijl je ontspant onder een palmboom. Het goede nieuws is dat het 5-rollen video gokkast spel Tiki Wonders met 30 betaallijnen je hiermee naartoe kan nemen.

Tiki Wonders

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen30
Min. inzet0.01
Max. inzet60
SoftwareNet Entertainment
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spelNo
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel het Tiki Wonders video gokkast spel met 5 rollen en 30 betaallijnen voor een trip naar de witte stranden en helder blauwe wateren van een geheim tropisch eiland. Felle en kleurrijke beelden en een leuke soundtrack dragen bij aan de sfeer terwijl je een duik neemt in het warme water en een hapje neemt van de frisse en smaakvolle vruchten.

Je kan je inzetten beginnen voor een penny per betaallijn. Het wilde symbool de Surfer vervangt alle andere symbolen behalve het scatter symbool om zo winnende combinaties te maken. Twee of mee Hula Dancer scatter symbolen waar dan ook op de rollen betekenen winst voor de speler. Drie of meer van deze activeren de free spins bonus game waar de speler 30 gratis spins krijgt. Het spel heeft ook Jackpot symbolen die de speler één van de progressieve jackpots van variende grootte kan verschaffen.

Eén zeer unieke functie in dit spel is de Spin Stop functie. Door het drukken op de "Spin" knop terwijl de rollen draaien, stoppen de rollen. Dit betekent dat de speler meer controle heeft over welke symbolen er zullen verschijnen op de rollen.