The Punisher

Het is niet geheel duidelijk of The Punisher één van Marvel Comic's helden of boosdoeners is, maar hij verdient wel degelijk zijn plaatsje tussen de superhelden die onderscheiden worden in de verzameling van Cryptologic's gokkasten. 5-rollen video gokkast spel The Punisher met 9 betaallijnen is het spel voor fans van helden met een scherp randje.

The Punisher

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen9
Min. inzet0.05
Max. inzet45
SoftwareCryptologic
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
Progressief
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel The Punisher video gokkast met 5 rollen en 9 betaallijnen voor een reisje naar de donkere en wrede wereld van The Punisher, die gedwongen is zijn dreigementen te gebruiken, te moorden en te ontvoeren als gevolg van de dood van zijn kinderen en zijn vrouw. De donkere beelden komen overeen met het algemene thema van het stripboek.

Begin met spelen voor slechts vijf cent per spin. The Punisher wild symbol vervangt alle andere symbolen om winnende combinaties te maken, behalve voor het scatter symbool. Vijf van deze op een actieve betaallijn kunnen de speler een opzienbarende $25.000 vaststaande jackpot opleveren. De speler kan ook gratis draaien krijgen als dit symbool tegelijkertijd verschijnt op de rollen 1 en 5. Het Skull scatter symbool kan een speler een verdubbelaar tot 100x opleveren.

Drie of meer Doodshoofd scatter symbolen activeren het Punisher bonus spel. Hier zal je je bevinden aan de buitenkant van een gebouw met 12 ramen. Je hebt vijf kogels in je geweer die je moet gebruiken om op 5 ramen te schieten. Spelers kunnen heel veel gratis spins en bonus cash in handen krijgen bij dit bonus spel. Spelers kunnen verdere winsten maken als ze één van de Marvel's drie progressieve jackpots raken. Deze vallen willekeurig en kunnen behoorlijk wat centen opleveren.