The Incredible Hulk - Cryptologic

Niet veel Marvel Comics hebben dezelfde impact gehad op TV en films als The Hulk, die voor het eerst op de TV schermen te zien was in de 1970-er jaren en wederom de ticket kantoren bereikte in 2003 en 2008. Nu kun je genieten van het 5-rollen video gokkast spel The Incredible Hulk met 9 betaallijnen en drie verschillende progressieve jackpots.

The Incredible Hulk - Cryptologic

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen9
Min. inzet0.05
Max. inzet45
SoftwareCryptologic
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel The Incredible Hulk video gokkast spel met 5 rollen en 9 betaallijnen om de opwindende wereld van Bruce Banner binnen te treden, de natuurkundige die the Hulk transformeerde als gevolg van straling van een mislukt experiment. De beelden en het geluid in dit spel brengen alle dingen samen waar we het meest van houden in dit prachtige stripverhaal, waaronder ook de meest angstaanjagende vijand van de Hulk: The Abomination.

Begin met inzetten voor slechts 5 cent per draai. The Incredible Hulk Logo wilde symbool vervangt alle andere symbolen om winnende combinaties te maken. Ook verdubbelt het de uitbetalingen. Twee of meer Radiatie Logo scatter symbolen leveren de speler scatter uitbetalingen op. Drie of meer van deze waar dan ook op de rollen activeren het bonus spel.

In The Hulk bonus game, moet de speler tanks en helicopters vernietigen. Bonus prijzen (waaronder free spins en verdubbelaars) worden toegekend aan de hand van de prestatie van de speler. De speler moet ervoor zorgen dat hij niet te snel zijn leven verliest, want de levensmeter van de Hulk verlaagd als hij beschadigd wordt. Het spel is ook verbonden aan drie Marvel progressieve jackpots die willekeurig gewonnen worden. Met deze kan de speler een verbazingwekkende $5000 in handen krijgen.