Sushi Express

Je zal geen diner ervaring ondervinden die opwindender is dan het bezoeken van een Japans restaurant en in dit spel hoef je niet eens met stokjes te kunnen eten. Het 5-rollen video gokkast spel Sushi Express met 5 rollen en 30 betaallijnen neemt je mee naar de beste sushi plek die er is met alle soorten vis op het menu.

Sushi Express

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen30
Min. inzet0.01
Max. inzet300
SoftwareCryptologic
Jackpot10,000
Wild
Free spinNo
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Sushi Express video gokkast met 5 rollen en 30 betaallijnen voor een culinaire traktatie bij een uitgelaten Aziatisch restaurant waar kogelvis, garnalen, krab en een reeks aan andere sushi gerechten op het menu staan. De felle en stripfiguur-achtige beelden gaan samen met een typisch orientaalse audio functie om je in de juiste gemoedstoestand te brengen terwijl je aan de rollen draait voor een potentieel enorme cash prijs.

Deze gokkast is best uniek met betrekking tot de inzet mogelijkheden omdat het zowel low als high rollers toestaat om de inzetten te doen waar zij de voorkeur aan geven waarbij het inzetten begint bij één cent per spin en zo hoog gaat als $300 per spin. Het Octopus symbool is wild en het Golden Fish symbool is het scatter symbool van het spel. Deze symbolen functioneren zoals zij meestal doen in online gokkasten.

Het Sushi Express bonus spel wordt geactiveerd door het tegelijkertijd krijgen van drie Golden Fish scatter symbolen waar dan ook op de rollen. In dit bonus spel wordt je getrakteerd op sushi gerechten die je moet eten om cash prijzen te krijgen.