Superman

De meest geweldige superheld van alle stripverhalen allertijden die verscheen in vele films en TV shows, is nu beschikbaar als spannende video gokkast. Speel de Superman 5-rollen en 50 betaallijnen gokkast en help jouw held om de wereld te redden terwijl je probeert om de top jackpot van $/€200.000 te winnen.

Superman

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen50
Min. inzet0.01
Max. inzet1200
SoftwareCryptologic
Jackpot200,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel het Superman video gokkast spel met 5 rollen en 50 betaallijnen voor een trip naar Metropolis, de fictieve stad van één van de grootste helden in de geschiedenis - overdag Clark Kent en ´s avonds Superman. Dit geweldige video gokkast spel met indrukwekkende 3D beelden, legt alles vast waar we zo van houden in de stripverhalen, de TV shows en de films die erop gebaseerd zijn.

Je kunt beginnen met inzetten voor slechts een penny per lijn of maak gebruik van de unieke Bonus Bet functie die je het maximaal aantal lijnen laat spelen voor 60 credits en een bonus weergave activeert. Het Superman wilde symbool vervangt alle andere symbolen om zo winnende combinaties te creeeren. Bij het achter elkaar krijgen van drie van deze op de rollen 2, 3 en 4, wordt het gratis spins bonus spel geactiveerd. Hier krijgt de speler 10 gratis draaien terwijl Superman verschijnt als een zich uitbreidend wild symbool op alle rollen. Winst kan tot 5x verdubbeld worden tijdens dit bonus spel. Twee of meer Superman Logo scatter symbolen waar dan ook op de rollen, leiden tot scatter winst.

Drie of meer Superman Logo scatter symbolen activeren het Save the World bonus spel. Hier wordt Superman aangevallen door Lex Luthor als hij door een meteoren regen vliegt. De speler moet de meteoren en raketten verwoesten om bonus prijzen te winnen. Als Superman terug komt naar de Aarde, moet de speler één van de drie deuren kiezen om je levenslot te bepalen.