Sudoku

Sudoku bestaat al meer dan honderd jaar, maar de laatste jaren is het populairder dan ooit geworden. Het zal je moeite kosten om een serieuze krant te vinden zonder een kolom met dit spel. 0-rollen video gokkast spel Sudoku met 18 betaallijnen is een interessante twist op dit spel.

Sudoku

Gokkasten Recensie

Rollen0
Lijnen18
Min. inzet0.1
Max. inzet40
SoftwareCryptologic
Jackpot240,000
Wild
Free spin
ScattersNo
Bonus spel
ProgressiefNo
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Sudoku video gokkast spel met 0 rollen en 18 betaallijnen om één van de favoriete spellen van de wereld op een compleet andere manier te ervaren. Het spel is helemaal anders dan andere video gokkasten, omdat het geen rollen heeft. In plaats daarvan zal je een Sudoku raster zien met verschuivende getallen. Een ander verschil is dat je verticaal inzet of horizontaal in plaats van het inzetten op een specifiek aantal betaallijnen. De laagste inzet in dit spel staat op 10 cent.

Als je draait zullen getallen de vierkanten willekeurig opvullen. Het doel van dit spel is precies hetzelfde als het doel in het oorspronkelijke spel, namelijk om elk vierkant te vullen met de getallen 1-9. Het Ster wilde symbool zal ieder nummer vervangen.

Er zijn genoeg mogelijkheden om veel te winnen in dit spel. Drie lijnen winst zijn vereist voor een uitbetaling. Het opvullen van alle negen rijen of kolommen kan de speler 6000 munten opleveren en het opvullen van het hele Sudoku spel in één draai, geeft de speler de top jackpot van 8000 munten. Vijftien gratis draaien wordt geactiveerd door het krijgen van vijf of meer compleet gemaakte vierkanten. Hier worden de winsten verdubbeld. Als je 7 of meer rode getallen waar dan ook op het scherm krijgt, dan win je re-spins gedurende welke de rode nummers worden gehouden. Aan het eind van dit bonus spel, krijg je een bonus prijs die afhankelijk is van hoeveel rode getallen er zijn.