Sub-Mariner

Sluit je aan bij de beste aquatische superheld die zijn best doet om het verloren koninkrijk van Atlantis te redden in een Sub-Mariner een 5-rollen en 25 betaallijnen video gokkast gebaseerd op Marvel Comics met opwindende beelden en functies waaronder drie verschillende progressieve jackpots.

Sub-Mariner

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen25
Min. inzet0.01
Max. inzet125
SoftwareCryptologic
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
Progressief
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Sub-Mariner video gokkast spel met 5 rollen en 25 betaallijnen om Namor in de ogen te kijken, de gemuteerde zoon van een prinses van het onderzeese koninkrijk Atlantis en een menselijke zee kapitein. Hij is één van de Marvel Comics eerste helden, dus het is leuk om te zien dat het gokkast spel hem eer aandoet in een geweldig spel met indrukwekkende beelden.

Je kunt je inzetten beginnen met slechts een penny per betaallijn. Het Sub-Mariner wilde symbool vervangt alle andere symbolen behalve het Sub-Mariner Logo scatter symbool om zo winnende combinaties te creeeren. Drie of meer scatter symbolen die waar dan ook op de rollen verschijnen, leveren de speler vijf free spins op gedurende welke de winsten verdubbeld worden. Als deze een lijn van links naar rechts vormen, dan wordt het Sub-Mariner bonus spel geactiveerd.

In het Sub-Mariner bonus spel, moet de speler drie van de zes oorlogsschepen kiezen. De keuze van de speler zal vaststellen welke bonus prijs de winnaar krijgt, of dit nu free spins zijn of bonus cash. Het beste aan dit spel is nog wel dat het verbonden is aan drie Marvel jackpots, wat kan betekenen dat je heel erg rijk kunt worden als je de maximale inzet doet en een geluksdag hebt.