Spider-Man Revelations

New York City is het huis van één van de meest geliefde superhelden van Marvel Comics en zijn geweldige sidekick. Speel Spider-Man Revelations, een 5-rollen en 25 betaallijnen video gokkast. Zie hem springen op metro's en naar beneden glijden van de hoogste gebouwen in NYC terwijl je speelt voor de massieve jackpot.

Spider-Man Revelations

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen25
Min. inzet0.01
Max. inzet125
SoftwareCryptologic
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
Progressief
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Spider-Man Revelations video gokkast spel met 5 rollen en 25 betaallijnen voor een reis naar de wereld van Peter Parker, een middelbare scholier in zijn tiener jaren die gebeten wordt door een spin en bovennatuurlijke krachten ontwikkelt. Spider-Man is één van onze meest geliefde superhelden en daarom klopt het we dat er een geweldige video gokkast is ter ere van hem. Met geweldige beelden die personages laten zien en voorwerpen uit het stripverhaal en een geweldige audio functie, is dit coole spel absoluut eentje die gespeeld moet worden.

Je kunt beginnen met het beklimmen van wolkenkrabbers voor een penny per spin. Het Spiderman wilde symbool vervangt alle andere symbolen behalve het scatter symbool om winnende combinaties compleet te maken. Dit symbool verdubbelt niet alleen je uitbetalingen, maar geeft spelers ook de kans om een vaststaande jackpot van 5000 munten te winnen (als alle vijf symbolen verschijnen op een geactiveerde betaallijn). Twee of meer van The Amazing Spiderman Revelations Logo scatter symbolen waar dan ook op de rollen, leidt tot scatter uitbetalingen.

Drie of meer scatter symbolen activeren het Doctor Octopus bonus spel waar Spider-Man bovenop een trein staat met de slechterik en de trein passagiers moet redden van het op hem gegooid worden. Ten slotte is dit spel verbonden aan één van de drie progressieve jackpots die willekeurig geactiveerd worden.