Silver Surfer

Zelfs als je de laatste Fantastic Four film, genaamd Rise of the Silver Surfer, niet gezien hebt, dan kun je nog wel veel plezier hebben in het spelen van Silver Surfer. Dit opwindende Marvel Comics spel is een 5 rollen en 9 betaallijnen video gokkast die drie verschillende progressieve jackpots in de aanbieding heeft.

Silver Surfer

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen9
Min. inzet0.05
Max. inzet45
SoftwareSkillOnNet
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spelNo
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Silver Surfer video gokkast spel met 9 betaallijnen voor een trip door de ruimte in gezelschap van de held uit het stripboek Silver Surfer. De grafische weergaven doen denken aan de layout van een stripboek en de geluidsfuncties dragen bij aan de ontzettend vermakelijke ervaring van het spelen van dit spel.

Begin met het draaien aan de rollen voor een bedrag zo klein als $0.05 per betaallijn. Het Silver Surfer wilde symbool vervangt alle andere symbolen, behalve het scatter symbool. Twee of meer Silver Surfer Logo scatter symbolen waar dan ook op de rollen, zorgen voor winst.

Het gratis bonus spel wordt geactiveerd door het krijgen van het Silver Surfer symbool op de rollen 2 en 4 tegelijkertijd, zo lang het Galactus symbool niet op rol 3 verschijnt. De Silver Surfer symbolen breiden zich dan uit om alle rollen te vullen waar ze op verschijnen en de gratis draaien gaan door tot het Galactus symbool tevoorschijn komt op rol 3. Dit kan behoorlijk wat geld betekenen voor de speler en het is zo´n coole functie dat geen enkele liefhebber van Marvel Comics het uitproberen van dit spel kan missen.