Silver Surfer - Cryptologic

Silver Surfer is de blinkende superheld van de wereld van Marvel Comics die zijn reis begon aan de duivelse kant en later goed werd toen hij de Fantastic Four tegenkwam. Cryptologic's 5-rollen video gokkast spel Silver Surfer met 9 betaallijnen vertelt het eerste gedeelte van de geschiedenis van deze held.

Silver Surfer - Cryptologic

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen9
Min. inzet0.05
Max. inzet45
SoftwareCryptologic
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spelNo
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Silver Surfer video gokkast spel met 5 rollen en 9 betaallijnen voor een trip door de ruimte als Silver Surfer op zoek is naar heerlijke planeten die Galactus kan eten. Zowel de beelden als het geluid in dit spel zijn indrukwekkend en garanderen de speler een zeer unieke gaming ervaring.

Je inzetten kunnen beginnen bij slechts 5 cent per betaallijn. De Silver Surfer wild symbol vervangt alle andere symbolen behalve het Silver Surfer Logo scatter symbool om winnende combinaties te creeeren. Het symbool zal zich uitbreiden naar allerlei posities op zijn rol, waardoor ze wild worden. Het Silver Surfer Logo scatter symbool levert de speler scatter uitbetalingen op en activeert het Silver Surfer bonus spel.

Als je het Silver Surfer wilde symbool op de rollen 2 en 4 krijgt in welke positie dan ook zonder Galactus op rol 3, dan krijg je zeker free spins die zich voort zullen zetten tot Galactus verschijnt op rol 3. Het is spel is ook verbonden aan drie Marvel progressieve jackpots. Deze kunnen allemaal willekeurig gewonnen worden. Spelers worden aanbevolen om maximale inzetten te doen, omdat dit de kans op het winnen van enorme jackpotten sterk vergroot.