Olympic Winners

Iedere vier jaar komt de hele wereld bij elkaar om de Olympische Spelen te kijken, wat een viering is van atletiek en competitie met deelnemers van over de hele wereld. Nu kan ook jij deelnemen aan de festiviteiten met een verbazingwekkende 5-rollen en 20 betaallijnen video gokkast Olympic Winners.

Olympic Winners

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen20
Min. inzet0.1
Max. inzet200
SoftwareSkillOnNet
Jackpot20,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
MultiplierNo

Beste Casino´s om te Spelen

Speel het Olympic Winners video gokkast spel met 5 rollen en 20 betaallijnen om kans te maken op het winnen van een 20.000 jackpot. De beelden zijn simpel, maar schattig en het spel heeft een goede geluidskwaliteit. Sommige spelers zullen misschien niet gek zijn op deze beelden omdat er nu zeer geavanceerde 3D spellen beschikbaar zijn, maar fans van basis spellen met klassieke thema´s zullen het prachtig vinden.

Het Stop Watch wilde symbool vervangt alle andere symbolen om zo winnende combinaties te creeeren. Drie of meer Torch scatter symbolen belonen de speler met tot 20 gratis spins. Je verzamelt punten door het ontvangen van het Medal bonus symbool op de rollen en als je bij de 1000 komt, dan ga je het bonus spel binnen. Hier moet je raden welke renner de race zal winnen. Door correct te raden zal je 1000 munten winnen.

Het spel biedt spelers ook de mogelijkheid om de 20000 munt jackpot te winnen door het krijgen van de Boxer of Hockey Speler symbolen op alle vijf de actieve betaallijnen. Kortom, dit spel is zeer basaal en je zal het leuk vinden als je traditioneel bent en op zoek bent naar een klassieke gaming ervaring die een grote jackpot in de aanbieding heeft.