Northern Lights

De Aurora Borealis (Noorderlicht) is één van de meest fascinerende fenomenen die alleen gezien kunnen worden in afgelegen gebieden in Alaska, IJsland en noord Zweden. Je kunt nu dicht bij de Northern Lights komen in deze 5-rollen en 9 betaallijnen video gokkast.

Northern Lights

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen9
Min. inzet0.05
Max. inzet45
SoftwareCryptologic
JackpotProgressief
Wild
Free spinNo
Scatters
Bonus spel
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Northern Lights voor een eerste klas reis naar de meest noordelijk gelegen delen van de Aarde. Als je geluk hebt, kan je een glimp opvangen van de adembenemende Aurora Borealis. In ieder geval zijn er heel veel andere interessante aangezichten, zoals polar beren, zeehonden en walvissen. De beelden en het geluid in dit spel zorgen voor een ongewone en liefelijke gaming ervaring.

Het inzetten begint bij vijf cent per betaallijn. Het Polar Bear wilde symbool vervangt alle andere symbolen in het spel om winnende combinaties te creeeren. Drie of meer Northern Lights scatter symbolen waar dan ook op de rollen activeren de Northern Lights bonus game.

In het Northern Lights bonus spel controleert de speler de polar beer. Hij moet aan de overkant van het water komen door op stukjes drijvend ijs te springen. In dit spel kan de speler tot 2000 keer zijn inzet winnen bij iedere sprong. Het beste van dit spel echter is de Rapid Fire jackpot. Deze progressieve jackpot wordt willekeurig weggegeven en biedt de speler de kans om groot geld te verdienen in zeer korte tijd.