Millionaire Genie

Wat zou je wensen als je drie wensen mocht doen? Als één van je wensen bestaat uit enorm rijk worden, dan is de geest in het 3-rollen video gokkast spel Millionaire Genie met 3 betaallijnen in staat om deze wens uit te laten komen.

Millionaire Genie

Gokkasten Recensie

Rollen3
Lijnen3
Min. inzet0.1
Max. inzet30
SoftwareSkillOnNet
JackpotProgressief
Wild
Free spinNo
ScattersNo
Bonus spelNo
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Millionaire Genie video gokkast spel met 3 rollen en 3 betaallijnen om de magische lamp in bezit te krijgen. Wrijf erover voor een persoonlijke ontmoeting met een geest die jou in één klap miljonair kan maken.

De coole grafische weergaven en leuke audio functies dragen bij aan de immense opwinding die je zal ervaren bij het spelen van dit elementaire maar toch belonende spel.

De belangrijkste focus van dit spel is de mogelijkheid op het raken van de progressieve jackpot, die erom bekend staat dat het de €2 m overschrijdt. Dit kan bereikt worden door het raken van het Millionaire Genie symbool op rol 3. De speler wordt dan meegenomen naar een bonus ronde waar hij of zij 3 cirkels moet krassen die zullen aangeven hoeveel er is gewonnen. Dit bonus spel (wat een online krasloten spel is) zal gereactiveerd worden als er drie identieke bedragen te zien zijn.