Mega Fortune

Heb je er ooit van gedroomd om in één klap miljonair te worden en ervoor te zorgen dat al je dromen uitkomen? Als dit het geval is, dan is de 5-rollen video gokkast Mega Fortune met 25 betaallijnen een ideaal spel voor jou, omdat het je leert hoe het goede leven te leven en het kan grote winsten genereren die je daar zullen krijgen.

Mega Fortune

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen25
Min. inzet0.01
Max. inzet50
SoftwareNet Entertainment
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
Progressief
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel het Mega Fortune video gokkasten spel met 5-rollen en 25 betaallijnen voor een voorproefje van het goede leven. Omdat je voor serieuze geldbedragen speelt, zal je ondergedompeld worden in een leven van rijkdom en luxe. Mooie auto´s, je eigen jacht, juwelen, champagne en je eigen zwembad zodat dit spel een geweldige inspiratie vormt voor het soort leven dat je kunt hebben als je één van de drie jackpots wint. De enigszins flauwe achtergrond muziek is ter versterking van het gevoel dat je zou kunnen zonnebaden in de mooiste gebieden van Saint-Tropez.

Het wilde symbool van het jacht schip vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en bonus symbolen. Vijf of meer van deze op een actieve betaallijn kan de speler tot 10.000 munten opleveren. Het Champagne scatter symbool voorziet de speler van free spins en verdubbeld winsten met 5.

Drie of meer Wiel bonus symbolen op actieve betaallijnen, activeren het bonus spel. Hier zullen drie draaiende wielen vaststellen of je de Rapid, Major of Mega jackpot wint.