Love Bugs

Wat is beter dan twee mensen te zien die verliefd zijn op elkaar? Het enige wat beter is dan dit zijn de lieve Love Bugs in deze 5-rollen en 9 betaallijnen video gokkast die een top jackpot van 250.000 munten aanbiedt. De Love Bugs zullen je hart verwarmen en een glimlach op je gezicht tevoorschijn toveren.

Love Bugs

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen9
Min. inzet0.1
Max. inzet45
SoftwareCryptologic
Jackpot25,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel het Love Bugs video gokkast spel met 5 rollen en 25 betaallijnen voor een charmante boottocht op de prachtige kanalen van Venetie in het nabij zijn van twee heel romantische stripfiguur kevers. De symbolen geven allemaal iets weer dat geassocieerd wordt met liefde en romantiek, of het nu bloemen zijn, champagne, chocola, sieraden of parfum.

Stap in de grachtenboot voor slechts een penny per draai. Het spel heeft twee wilde symbolen, namelijk het symbool van het Lieveheersbeestje die verschijnt op rol 1 en het Love Bug wilde symbool dat verschijnt op rol 5. In dit spel betalen winnende combinaties zowel van rechts naar links als van links naar rechts. Twee of meer Hart scatter symbolen waar dan ook op de rollen leiden tot scatter uitbetalingen.

Als de Lady en Love bug symbolen tegelijkertijd verschijnen, dan wordt het bonus spel geactiveerd. Hier zijn de Bugs aan boord van een grachten boot en verzamelen zij credits terwijl ze onder vier bruggen doorgaan. Hier is het mogelijk voor de speler om winsten verdrievoudigd te krijgen en free spins te ontvangen die gereactiveerd kunnen worden.