Lost

In het 5-rollen gokkast spel Lost met 30 betaallijnen, neem jij de rol van een heldhaftige ontdekkingsreiziger op je, die het waagt om een kijkje te nemen in een oude Egyptische tombe met als doel een schat binnen te halen. Maar wees voorzichtig - er is een mummie die jou wil pakken!

Lost

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen30
Min. inzet0.02
Max. inzet75
SoftwareNet Entertainment
Jackpot7,500
Wild
Free spinNo
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel het Lost video gokkast spel met 5 rollen en 30 betaallijnen voor een gokkast ervaring die je nooit eerder hebt gehad. Dit 3D gokkast spel met wonderbaarlijke beelden en een boeiende verhaallijn, brengt jou in contact met een angstaanjagende mummie (denk aan de top film The Mummy uit 1999 met Brendan Fraser) wiens schat jij probeert mee te nemen. Als het gaat om online gokkasten, dan is dit absoluut één van de meest geweldige visuele traktaties die ik ooit heb ervaren.

Het inzetten in dit spel begint bij $0.02 en gaat tot $75 per spin wat dit spel ideaal maakt voor mid roller of low rollers. Het wilde symbool in dit gokkast spel is het Staff symbool dat verschijnt op rol 3 en zich uitbreidt. Het spel heeft een coole 'Click-Me' functie die geactiveert wordt als je het Monkey symbool op rol 4 krijgt. Hier ontvang je 6 velden om uit te kiezen waarmee de bonus prijs vertoond wordt. Als je wint zal rol 3 opnieuw spinnen en de verdubbelaar in de rechter bovenhoek zal groter worden.

De Mummie's Tomb bonus game wordt geactiveerd als 4 Ornament scatter symbolen waar dan ook op de rollen verschijnen. Hier moet je de juiste deuren kiezen om cash prijzen te winnen en niet gepakt worden door de boosaardige mummies.