Jukebox 10,000

Heb je nostalgische gevoelens voor de goede oude tijd toen ieder restaurant, bar of pub een jukebox had waar je jouw favoriete liedjes kon luisteren tegen betaling van een munt of twee? Nu zal de 3-rollen video gokkast Jukebox 10,000 met 3 betaallijnen jouw favoriete oude liedjes spelen terwijl hij je tegelijkertijd de kans geeft om een grote jackpot te winnen.

Jukebox 10,000

Gokkasten Recensie

Rollen3
Lijnen3
Min. inzet0.01
Max. inzet3
SoftwareSkillOnNet
Jackpot10,000
WildNo
Free spinNo
ScattersNo
Bonus spelNo
ProgressiefNo
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Jukebox 10,000 video gokkast spel met 3 rollen en 3 betaallijnen om je eigen traditionele jukebox in handen te krijgen. De beelden en het geluid kalmeren je als je mee wordt genomen terug in de tijd naar een plek waar je een muntje in een machine gooide en je je favoriete hits kon horen.

Dit spel is vooral gericht op spelers die hun gaming ervaring relatief simpel willen houden. Er zijn geen wild, scatter of bonus symbolen in dit spel. Spelers kunnen kiezen of ze in willen zetten tussen de $0.01 en $1, maar ze zijn beperkt tot drie betaallijnen. Je kan dit spel beter niet spelen als je houdt van moderne gokkast spellen met zeer gecompliceerde en geavanceerde gaming functies.

Dit spel is voor de speler die een simpel soort gokkast zoekt waar je gewoon de rollen laat draaien en op het beste hoopt. Echter, de grootste attractie in dit spel is de mogelijkheid op het winnen van een absoluut geweldige jackpot van $/€ 10.000.