Iron Man

Sluit je aan bij onze held Tony Stark als hij de misdaad probeert te bestrijden met zijn alter ego Iron Man in deze spannende 5-rollen en 25 betaallijnen video gokkast met een fantastische bonus spel functie en drie progressieve jackpots die wachten om geraakt te worden door heldhaftige spelers.

Iron Man

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen25
Min. inzet0.01
Max. inzet125
SoftwareCryptologic
JackpotProgressief
Wild
Free spinNo
Scatters
Bonus spel
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Iron Man video gokkast spel met 5 rollen en 25 betaallijnen om je aan te sluiten bij Tony Stark als hij de strijd tegen misdaad aangaat als Iron Man. De beelden geven allerlei memorable dingen aan; personages en scenes uit het verhaal. De audio weergaven zijn niet zo geavanceerd als in andere sommige gokkast spellen maar alle andere coole functies en bonus prijzen in het spel maken dit meer dan goed.

Begin in te zetten voor slechts een penny per betaallijn. Het Iron Man wilde symbool vervangt alle andere symbolen om zo winnende combinaties te creeeren. Dit symbool geeft spelers de kans om een opvallend grote vaststaande jackpot van 6000 munten te winnen. Twee of meer Iron Man Logo scatter symbolen waar dan ook op de rollen, activeren het Iron Man bonus spel.

In het Iron Man bonus spel,zweeft Iron Man buiten bij een gebouw op zoek naar blauwdrukken. De speler moet vijf van de negen ramen kiezen waar Iron Man vervolgens verpletterd wordt. De spelers´ keuzes bepalen hoeveel de speler wint. De speler heeft ook de mogelijkheid om drie forse progressieve jackpots te behalen die je willekeurig kunt winnen.