Happy 60's

Als jij nostalgische gevoelens hebt over de 1960-er jaren, of als je had gewild dat je al leefde in deze tijd, speel dan het 5-rollen 30 betaallijn video gokkast spel Happy 60s om mee genomen te worden terug in de tijd van lava lampen, peace tekens, bloemen en duiven. Het spelen van dit groovey spel kan jou $40.000 rijker maken als de jackpot valt.

Happy 60's

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen30
Min. inzet0.01
Max. inzet300
SoftwareSkillOnNet
Jackpot40,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spelNo
ProgressiefNo
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Psychedelische kleurkolken, bloemen en vallende sterren zorgen voor de achtergrond van het Happy 60s video gokkast spel met 5 rollen en 30 betaallijnen. Combineer deze beelden met de symbolen van het spel zoals peace tekens, bloemen, lava lampen en The Beatles Yellow Submarine en zo word je ondergedompeld in het thema van peace, love and happiness van de jaren 1960. Iedere speler kan dit decennium weer tot leven laten komen omdat je zo weinig als 1 cent of zoveel als $300 kunt inzetten.

Iedere keer dat het symbool van het marijuana blad tevoorschijn komt op een actieve betaallijn, krijg je 100 punten toegekend. Als je 1000 punten hebt verzameld, wordt het bonus spel ontgrendeld en krijg je de kans om tot 500 extra munten te verzamelen. Om dit te kunnen doen moet je goed raden of een goeroe uit de 60-er jaren "yin" of "yang" heeft gekozen. Je kunt doorgaan met spelen zo lang je juist raadt, maar je zal alle winsten verliezen en teruggebracht worden naar het reguliere spel als je onjuist gokt.

Je kunt 2, 5, 10 of 20 free spins winnen als 2, 3, 4 of 5 van de psychedelische spiraal symbolen op de rollen verschijnen. Iedere winst gedurende de gratis draaien, levert een 3X verdubbelaar op en dit kan behoorlijk aantikken. Verder is er het magische mushroom plaatje en dat is het wilde symbool wat alle andere symbolen vervangt behalve het scatter symbool. Als 2 of meer wilde symbolen op welke van de rollen dan ook verschijnen, dan wordt je lijn inzet verdrievoudigd.