Good & Evil

Welkom bij de eeuwige strijd tussen de goede en de slechte krachten, good en evil. Kies jouw kant en bereid je voor om te vechten voor jouw geloof in het 5-rollen video gokkast spel Good & Evil met 10 betaallijnen en een progressieve jackpot.

Good & Evil

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen10
Min. inzet0.25
Max. inzet10
SoftwareSkillOnNet
JackpotProgressief
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spelNo
Progressief
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Good & Evil video gokkast spel met 5 rollen en 10 betaallijnen voor een trip naar limbo waar je jouw levenslot zal uitvinden. Je kunt heel veel geluk hebben en de poorten van de Hemel binnenkomen met een vaststaande jackpot van €2000 die op je wacht, of terecht komen in de diepten van de Hel. De grafische weergaven en het geluid in dit spel dragen absoluut bij aan het grote plezier dat je gegarandeerd zal beleven bij het draaien aan de grappige en stripfiguur achtige rollen.

Begin te gokken voor jouw lotbestemming vanaf €0.25 per draai. Het Wilde symbool vervangt alle andere symbolen om winnende combinaties te creeeren. Het scatter symbool in dit spel is het Bonus Faces symbool. Als je 10 van deze hebt verzameld door het normale spel, dan zal het gratis draaien bonus spel geactiveerd worden. Hier krijgt de speler 10 gratis spins en alle winsten worden verdubbeld.

De top jackpot van €2000 kan gewonnen worden door het inzetten van het maximale bedrag en het krijgen van ofwel 5 Goede symbolen of 5 Slechte symbolen op een geactiveerde betaallijn. Dus dit spel is absoluut een paar spins waard, zo lang je het maximale bedrag inzet!