Ghost Pirates - SkillOnNet

Als je op zoek bent naar een gokkast spel met geavanceerde 3D beelden dan wil je het 5-rollen 20 betaallijn Ghost Pirates video gokkast spel niet missen. Maak je klaar om beloningen in de wacht te slepen als piraat die de zeeen bevaart en die gezelschap krijgt van de bemanning, kapitein en een aap die zich niet netjes gedraagt.

Ghost Pirates - SkillOnNet

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen20
Min. inzet0.25
Max. inzet600
SoftwareSkillOnNet
Jackpot100,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Het bevaren van de stormachtige zeeen als een piraat op zoek naar de schat, is nooit zo winstgevend geweest als in het video gokkasten spel Ghost Pirates met 5 rollen, 20 betaallijnen en een maximale jackpot van $100.000. De goed ontworpen iconen van dit spel hebben allemaal uitstekende animaties, zoals de vatten met rum, schip kanonnen, schatkisten, een aap piraat en natuurlijk de typische piraten vlag met een doodshoofd en zwaarden. Als het spel overgaat tot de "ghost modus", dan zullen alle piraten overgaan tot hun skelet versies.

Ghost Pirates biedt 3 belonende bonus spellen aan die regelmatig geactiveerd worden. In Blades and Daggers krijg je de kans op een dolk naar het vat te gooien voor directe prijzen. Meer directe prijzen kunnen gewonnen worden tijdens het Heads or Tails spel waarbij je correct moet raden op welke kant de munt terecht zal komen. Het 3e bonus spel wordt geactiveerd als je 5 gouden sleutels verzamelt. Je kunt kiezen tussen 5 deuren om de winsten binnen te zien en je kunt doorgaan met het openen van deuren zo lang je geen kamer tegenkomt die gevuld is met doodshoofden.

Minimaal 3 scatter symbolen zullen jou belonen met free spins en een gehele rol kan veranderen in wilde symbolen voor enorme winsten. Iedere speler kan van dit spel genieten omdat de munt inzet loopt van 25 cent tot $10. Het spel staat spelers toe om tot 3 munten per lijn in te zetten voor een maximale inzet van $600 per draai voor high rollers.