Evolution

De 5-rollen 25 betaallijn video gokkast genaamd Evolution, neemt jou mee terug naar de tijd waarin één-cel organismen zich net ontwikkelden tot schepsels. Terwijl de iconen zich ontwikkelen en veranderen bij iedere winst, worden zij dieren zoals we die nog nooit op deze planeet hebben gezien.

Evolution

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen25
Min. inzet0.01
Max. inzet125
SoftwareNet Entertainment
Jackpot2,500
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
MultiplierNo

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel Evolution, met 5 rollen 25 betaallijnen, om te ervaren hoe de wereld er misschien uit gezien heeft in het allereerste begin. Als het spel van start gaat, ben jij ergens in de diepte van de oceaan en de iconen zijn amoeba's, maar als ze een winnende combinatie maken, groeien ze uit tot rare dieren die alleen in je fantasie bestaan en sommige van hen ontwikkelen zich tot winstgevende scatter symbolen. De beelden zijn donker en zwemmen rond in de bewegende zee, maar het algemene thema is speels en amuserend.

Het spinnen van 3, 4 of 5 free spin iconen zal je niet alleen 10, 15 of 50 gratis draaien geven, maar zal je ook meenemen naar een andere wereld en de symbolen met de laagste rangorde zullen zich ontwikkelen naar een andere fase. Dit proces blijft zich voor doen, iedere keer dat een symbool een winst compleet maakt en hoe meer ontwikkeld de symbolen zijn, hoe hoger de uitbetalingen. Als je free spins op zijn, zal er een meteoor verschijnen vanuit de lucht en je terugsturen naar de hoofd wereld van het spel.

De munt grootte voor dit spel begint zo laag als 1 cent en gaat tot 50 cent, maar als spelers grote inzetten willen doen, dan kunnen ze tot 10 munten per lijn toevoegen voor een maximale inzet van $125 per draai. Met een jackpot van 44.000 munten, is dit een spel dat iedere gokkast fan zou willen spelen.