Beach

Als het luisteren naar het zachte geluid van de brekende golven op het strand jouw idee van ontspanning is, neem dan even een pauze van je drukke dag en speel het 5-rollen 20 betaallijnen video gokkast spel Beach. Het geanimeerde zee leven zal je laten glimlachen, net als de $40.000 jackpot prijs.

Beach

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen20
Min. inzet0.01
Max. inzet200
SoftwareNet Entertainment
Jackpot40,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spelNo
ProgressiefNo
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Je kunt de zilte zeelucht bijna ruiken als je begint met het spelen van het Beach video gokkast spel met 5 rollen en 20 betaallijnen. Hoewel dit spel een simplistische naam heeft, is het best vernieuwend, vooral als het gaat om de rollen die niet echt bestaan. In plaats daarvan worden de iconen op de zanderige achtergrond weggespoeld door de golven en komen ze weer tevoorschijn zodra de golven terug de zee in bewegen. De iconen zelf bestaan uit een zeester, schelpen, octopussen, kiezelsteentjes, schatkisten en glazen flessen met geheime boodschappen.

Een andere speciale functie van het spel is het wilde octopus symbool dat alleen verschijnt op de 3e rol, maar iedere 2 symbolen op de 2e, 3e of 4e rol te verwisselen met elkaar om zo nog meer winnende combinaties te maken. En alle winsten die compleet worden gemaakt op deze manier, worden automatische verdubbeld. Drie, vier of vijf boodschappen in een fles scatter symbolen, belonen jou met 8, 16 of 24 free spins die een onbeperkt aantal keer opnieuw geactiveerd kunnen worden.

Je kunt van dit spel genieten, ongeacht je bankroll. De munt inzet loopt van 1 cent tot $1, maar het feit dat je tot 10 munten per lijn kunt inzetten, betekent dat high rollers dit spel leuk zullen vinden, net als low rollers. Activeer alle 20 betaallijnen voor de beste kans op de 20.000 munten jackpot.