Batman

Sluit je aan bij je held van de nacht op zijn tocht om mensen in Gotham City te redden van de duivelse plannetjes die de boze Joker aan het smeden is. Alleen jij kan Batman helpen in deze 5-rollen en 50 betaallijnen video gokkast die je de kans biedt op het winnen van een jackpot van 80.000.

Batman

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen50
Min. inzet0.01
Max. inzet1200
SoftwareCryptologic
Jackpot80,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Speel het Batman video gokkast spel met 5 rollen en 50 betaallijnen om je aan te sluiten bij onze favoriete superheld als hij door de nachtelijke luchten van Gotham City zweeft op zoek naar criminelen. Terwijl we dit spelen, komen al onze beste herinneringen aan de stripverhalen en films weer terug als we nog een keer de Batmobiel tegenkomen, de Batcycle en nog veel meer andere symbolen die voorwerpen en personages weergeven uit het stripboek.

Stap in de Batmobiel voor een bedrag zo laag als een penny per draai. Het Batman wilde symbool verschijnt op rollen 2, 3 en 4 en vervangt alle andere symbolen behalve het scatter en de jackpot symbolen. Het verschijnt meestal opgestapeld. Het Batman Logo scatter symbool biedt uitbetalingen aan als twee of meer op een rij verschijnen van links naar rechts. Als het Commissioner Gordon symbool verschijnt op de eerste rol en het Bat-Signal symbool verschijnt op de vijfde rol (of omgekeerd), dan wordt de re-spin functie geactiveerd en de uitbetalingen worden hier verdubbeld.

Drie of meer scatter symbolen op een lijn van links naar rechts, activeren het bonus spel. Hier moet je de Joker en zijn handlangers eruit halen. Ten slotte geeft het spel de spelers de mogelijkheid om een flinke jackpot van tot $/€80,000 in handen te krijgen.