300 Shields

Het 5-rollen 25 betaallijn video gokkast spel 300 Shields, zet jou direct neer op het slagveld naast de 300 Spartanen die proberen 10.000 Persiers te verslaan in de Slag van Thermopylae. Help de strijders bij het gevecht voor Griekenland, terwijl zij jou helpen bij het compleet maken van winnende combinaties en hopelijk het winnen van de $4000 jackpot.

300 Shields

Gokkasten Recensie

Rollen5
Lijnen25
Min. inzet0.01
Max. inzet100
SoftwareNet Entertainment
Jackpot4,000
Wild
Free spin
Scatters
Bonus spel
ProgressiefNo
Multiplier

Beste Casino┬┤s om te Spelen

Als je je ooit hebt willen aansluiten bij een groep strijders die vechten voor het behoud van hun koninkrijk, dan is 300 Shields met 5 rollen en 25 betaallijnen het spel voor jou. De strijd vindt plaats in een pittoresk graan veld waar 300 Spartanen proberen het enorme Persische leger te verslaan. Iedere speler kan genieten van dit spel omdat de munt waarde loopt van 1 cent tot $4 en spelers kunnen zelf kiezen hoeveel betaallijnen ze willen activeren.

Spelers zullen de iconen prachtig vinden waarop de Spartaanse strijders worden weergegeven, schilden, pijlen, dolken en kleurrijke klassieke poker symbolen die beschoten zijn door de pijlen. Het wilde strijders icoon verschaft ook geweldige win mogelijkheden en kan op alle rollen verschijnen. De schilden zijn de scatter symbolen van het spel en zullen gratis spins activeren met een tot 300x verdubbelaar voor een aantal zeer hoge winsten.

Het bonus spel bestaat uit een aantal niveau's die opengemaakt kunnen worden door het verzamelen van een bepaald aantal schilden gedurende ieder niveau. Tijdens de 1e ronde krijg je 5 gratis spins met een 2X verdubbelaar. Als je 5 schilden verzamelt gedurende deze spins, ga je naar de 2e fase. Je kunt door blijven schuiven in de verschillende fases van het bonus spel door meer schilden te verzamelen en terwijl je dit doet zal de grootte van de verdubbelaar die toegepast wordt op de gratis spins ook blijven doorgroeien tot hij een overvloedige 300x verdubbelaar wordt.