Wat voor Soort Online Gokkasten Speler Ben Jij?

Zoals er ook verschillende soorten online gokkast spellen zijn, zijn er ook verschillende soorten gokkasten spelers. Deze spelers zijn meestal verdeeld in drie grote categorieen spelers: low rollers, mid rollers en high rollers.

Iedere categorie spelers heeft slot machine spellen die beter bij hem passen. Als je weet wat voor soort speler jij bent, dan kun je de gokkast vinden die bij jou past en zodoende alles halen uit je speel ervaring.

Online Gokkasten voor Low Rollers

Low rollers zijn spelers die ervan houden om zo lang mogelijk online slots te spelen zonder veel geld hieraan uit te geven. Deze spelers kunnen de types zijn die houden van het spelen van klassieke gokkasten of niet te dure video gokkast machines. Als je een low roller bent, dan willen we je adviseren om online gokkasten te spelen met kleine jackpots omdat hoe kleiner de jackpot is, hoe makkelijker en goedkoper het is om te proberen en te winnen. Iedere video gokkast met een lage variantie past bij een low roller.

Low rollers moeten zich houden aan het spelen van gokkasten die je toestaan om te spelen voor de laagste denominatie die er is. Dit omdat de online slots die lage inzetten aanbieden meestal slechtere kansen hebben dan de machines die aanbieden om voor hogere inzetten te spelen. Echter, gemiddeld genomen, zullen deze machines uiteindelijk minder verliezen. Bijvoorbeeld: een 3-rollen en 5 betaallijnen machine die 90% teruggave heeft en je toestaat om 1 cent per betaallijn in te zetten, zal waarschijnlijk een verlies van ongeveer €18 per uur opleveren, terwijl dezelfde machine met een minimum inzet van 2 cent per betaallijn en een teruggave van 98% waarschijnlijk een verlies van ongeveer €30 per uur zal betekenen.

Online Slots voor Mid Rollers

Mid Rollers zijn spelers die graag online gokkasten spelen voor het plezier. Natuurlijk houden deze spelers ook van winnen, maar ze begrijpen dat de winsten soms klein zullen zijn. Deze spelers hebben een iets groter budget dan low rollers en kunnen het veroorloven om een beetje meer geld uit te geven als zij online slots spelen. Hoe dan ook, hun budget is niet eindeloos, dus zij moeten van te voren bedenken hoeveel zij willen uitgeven aan een speel sessie voordat ze beginnen met spelen.

Mid rollers moeten online gokkasten met middelmatige variantie spelen en gokkasten met een zeer hoge variantie vermijden omdat deze machines meestal alleen grote winsten genereren en ze dit maar heel zelden doen. Een apparaat met medium variantie zal af en toe een hoge uitbetaling opleveren, maar zal ook tussen de minder frequente grote winsten door, kleine winsten opleveren.

Online Slots voor High Rollers

High rollers zijn spelers die ervan houden om grote risico´s te nemen om kans te maken op het winnen van het grote geld en iets terug te krijgen voor hun investering. Deze spelers hebben veel geld en kunnen het zich veroorloven om meer geld uit te geven op een paar spins dan de meeste online gokkasten spelers bereid zijn om uit te geven in een gehele week van online gokkasten spelen.

Daarom zijn deze spelers het meest geschikt om progressieve jackpot online slots te spelen. Progressieve gokkasten passen het best bij deze spelers omdat zij niets geven om kleine winstopbrengsten. Deze spelers gaan voor de grote jackpots en zijn bereid om het geld en de tijd te investeren in het spelen van hoge variantie online gokkasten die meestal grote winsten generen die maar zelden voorkomen.

Behalve progressieve jackpot online slots zullen deze spelers genieten van iedere video slot die hen toestaat om grote inzetten te doen door gebruik te maken van grote munt aanduidingen. Ook deze spelers moeten op hun hoede zijn voor online gokkasten die de hoogste uitbetalingspercentages aanbieden, omdat dergelijke machines meestal duurder zijn en niet veel kleine winsten genereren. Het hoge uitbetalingspercentage van deze spellen is een direct resultaat van de grote jackpots die op zeldzame gelegenheden uitgekeerd worden.

Soms denken spelers dreigend dat een hoog uitbetaling percentage op een gokkast betekent dat de fruitmachine vaak uitbetaald. Dit is niet het geval. De gokkasten met een laag uitbetalingspercentage zijn meestal degene die vaak kleine uitbetalingen uitgeven.

Gokkasten Gids- nieuwste

Online Gokkasten Strategie

Het internet wordt overspoeld met websites die strategisch advies aanbieden voor het spelen van online gokkasten. Sommigen publiceren die informatie gratis op hun websites, terwijl anderen je boeken of andere producten proberen te verkopen ...

Lees meer

Wat is Online Gokkasten Variantie?

Het spelen van online gokkasten is waarschijnlijk één van de simpelste online activiteiten die er zijn. Iedereen kan leren hoe je online gokkasten moet spelen en voor het spel heb je geen speciale vaardigheden nodig. Hoewel gokkasten ...

Lees meer

Online Gokkasten Uitbetalingen

Online klassieke gokkast machines en online video gokkasten bieden spelers een uitbetaling als ze een winnende inzet doen. Ieder soort winnende inzet heeft een van te voren vastgestelde uitbetaling aan zich verbonden. Online gokkasten worden ...

Lees meer