Verschillende soorten Wilde Symbolen in Video Gokkasten

Video gokkasten zijn puur vermakelijk en geven je de kans om grote winsten te genereren, zelfs bij het doen van kleine inzetten. Wat video gokkasten onderscheidt van andere electronische casino spellen, is het feit dat ze beladen zijn met speciale spel weergaven.

Deze weergaven geven jou de kans om langer te spelen voor hetzelfde inzet bedrag, het biedt je extra spins, bonus spellen en gok spelletjes (dubbel of niets spellen die openen nadat het hoofd spel, het bonus spel en de free spins zijn afgelopen) - en dit alles is leuk ingepakt in één enkele gokkast machine. Eén van de beste video slot spel functies is het wild symbol, of ook wel het wilde symbool in het Nederlands genoemd.

Wat zijn Wild Symbols?

Wilde symbolen bestaan op bijna alle video gokkasten. Het zal moeilijk zijn om een moderne video slot te vinden die deze opwindende spel functie niet aanbiedt.

Het wilde symbool wordt gebruikt om ieder ander symbool te vervangen om je zodoende te helpen winnende lijnen te creeren. In de meeste video gokkasten zal het wild symbol niet ter vervanging van het scatter symbol dienen, als een dergelijk symbool gebruikt wordt in het spel dat jij speelt.

Iedere rol van de video gokkast heeft tenminste één wild symbool. Dit betekent dat aan het eind van iedere draai de rol kan stoppen op het wild symbol of op een ander symbool dat zich op de rol bevindt.

De meeste video gokkast spellen hebben standaard wild symbols die gebruikt worden om andere symbolen te vervangen. In sommige spellen kan het wild symbol andere functies hebben zoals het vermeerderen van winsten of het activeren van bonus spellen of gratis spins, hoewel in de meeste spellen dergelijke functies gereserveerd zijn voor het scatter symbol.

Om uit te vinden welke symbolen beschikbaar zijn en wat hun functies zijn in een specifieke video slot, moet je klikken op het icoontje met `betaaltabel`of ´info´ - die je kunt vinden in het hoofd video slot venster en je kunt het bekijken voordat je beslist om een inzet te doen en een draai geeft aan de rollen.

Soorten Wild Symbols

Regular Wild Symbol (reguliere of gewone wilde symbolen) - vervangen alle andere symbolen behalve het scatter symbol om je te helpen bij het creëren van winnende betaallijnen. In sommige spellen kan het gewoon wilde symbool ook gebruikt worden om free spins of het bonus spel te activeren en soms wordt het ook gebruikt als een multiplier (verdubbelaar).

Stacked Wilds (opgestapelde wilde symbolen) - dit zijn reguliere wilde symbolen die verschijnen in blokken van 3 of 4 wilde symbolen, de één bovenop de ander. Dit betekent dat ze een hele lijn kunnen opvullen over alle rollen.

Expanding Wilds (uitbreidende wilde symbolen) - dit zijn reguliere wilde symbolen die een enkele symbool positie innemen, maar op het moment dat de rollen stoppen met draaien breiden ze zich uit en bedekken ze de gehele rol en vallen niet in blokken van verschillende wilde symbolen zoals de opgestapelde (stacked) wild symbols.

Shifting Wilds (verschuivende wilde symbolen) - deze wild symbols zullen eerst op één rol verschijnen en dan verschuiven naar een andere rol. Soms zorgen de shifting wilds ervoor dat de hele rol verschuift. In sommige spellen verschuift het een rol naar rechts en in andere spellen schuift het een rol naar links. Dit is een geweldige functie omdat de shifting wilds helpen bij het doen ontstaan van een winnende betaallijn en dan verschuift naar een andere rol, wat je de kans geeft om nog een winnende betaallijn te krijgen.

Travelling Wilds (reizende wilde symbolen) - deze wild symbols kunnen waar dan ook op de rollen of de lijnen rondzwerven. Ze helpen meestal bij het creëren van een winnende lijn en vervolgens reizen ze naar een andere locatie op het scherm waar ze kunnen helpen bij het generen van nog een winnende lijn.

Random Wilds (willekeurige wilde symbolen) - deze wilde symbolen kunnen zowel gebruikt worden als een gewoon wild symbool wat een willekeurige multiplier (of soms verdubbelt het 2x, 3x, 5x, 10x, etc) zal verschaffen of het kan gebruikt worden als wilds die willekeurig verschijnen zodra de rol stopt en dan een ander regulier symbool vervangen.

Trailing Wilds (glijdende wilde symbolen) - deze wilde symbolen genereren een baan van meer wilde symbolen terwijl zij op de rol naar beneden glijden.

Pop out Wilds (eruit springende wilde symbolen) - deze wilde symbolen zijn geweldig om naar te kijken maar gedragen zich als regular wilds en hebben geen extra functies. Ze zorgen meestal voor wat komische ondersteuning met een leuke animatie die uit de wilde symbolen springt zodra de rollen gestopt zijn met draaien.

Gokkasten Gids- nieuwste

Wat voor Soort Online Gokkasten Speler Ben Jij?

Zoals er ook verschillende soorten online gokkast spellen zijn, zijn er ook verschillende soorten gokkasten spelers. Deze spelers zijn meestal verdeeld in drie grote categorieen spelers: low rollers, mid rollers en high rollers.Iedere categorie ...

Lees meer

Online Gokkasten Strategie

Het internet wordt overspoeld met websites die strategisch advies aanbieden voor het spelen van online gokkasten. Sommigen publiceren die informatie gratis op hun websites, terwijl anderen je boeken of andere producten proberen te verkopen ...

Lees meer

Wat is Online Gokkasten Variantie?

Het spelen van online gokkasten is waarschijnlijk één van de simpelste online activiteiten die er zijn. Iedereen kan leren hoe je online gokkasten moet spelen en voor het spel heb je geen speciale vaardigheden nodig. Hoewel gokkasten ...

Lees meer